در خدمت آقای صمدنیا یکی از رتبه های برتر کنکور دکتری سال ۹۶ هستیم. سلام، ضمن عرض تبریک، خواهش میکنم نظرتان را درباره کنکور امسال بفرمایید و درصد و رتبه خودتان بیان کنید؟عرض سلام و خسته نباشید دارم و آرزوی توفیق برای شما. کنکور یک فضای رقابتی جدا از فضای علمی و دانشگاهی دارد و در این رقابت، همه تلاش میکنند که بهتر از دیگران عمل کنند و کسی موفقتر است که تلاش بیشتری کند، اهدافش را جلوی چشمانش داشته باشد و برای آن اهداف بجنگد و تلاش کند. بنده رتبه ۱۱ را در مدیریت دولتی با درصدهای 55% دروس تخصصی، زبان 25% و استعداد تحصیلی 10% کسب نمودم.
رشته شما در کارشناسی و کارشناسی ارشد چه بود و با چه معدلی فارغ التحصیل شدید؟هر دو مقطع قبلی در رشته مدیریت در دانشگاه تهران تحصیل کردم. معدل کارشناسی ۱۳ و معدل ارشد هم ۱۷ بود.
اولین بار بود که کنکور دکتری شرکت میکردید؟خیر. من در کنکور ۹۵ هم شرکت کردم که به صورت آزمون جامعی بود و تخصصی نبود و امسال سال دومم بود.
علت ادامه تحصیل شما چه بود و اینکه چرا این رشته را انتخاب کردید؟دلیل انتخابم این بود که ارتباط مستقیم با کارشناسی ارشد من داشت که در گروه دولتی بود. چون مدیریت شهری خواندم و نیاز داشتم که عمق دانش خودم را زیاد کنم و به مباحثی چون سیاستگذاری و خط مشیگذاری عمق بیشتری ببخشم. لذا احتیاج بود که دانش فلسفی خودم را افزایش بدهم و به همین دلیل این رشته را انتخاب کردم و خط مشی گذاری دانشگاه تربیت مدرس قبول شدم.
نحوه آشنایی شما با موسسه پژوهش به چه صورت بود؟توسط استاد پرچ با این مؤسسه آشنا شدم. چون قبلا در یکی از جلسات مشاوره با حضور ایشان شرکت داشتم و نشستی که ایشان در آموزشگاه برگزار کردند، در نهایت منجر به آشنایی من با پژوهش شد.
در این مسیر از چه کسانی مشاوره گرفتید؟از کسانی که در کنکور سالهای گذشته موفق بودند مشاوره گرفتم، اما متأسفانه اسامی این عزیزان خاطرم نیست.
از چه منابعی استفاده کردید؟تعداد منابعی که من مورد استفاده قرار دادم بسیار زیاد بود. لذا مهمترین آنها را به شرح زیر اعلام میکنم:
خط مشیگذاری
۱- گفتارهای جدید خطمشی دانایی فرد
۲- خط مشیگذاری مایکل هاولت و رامش
۳- خط مشیگذاری ساباتیه
۴- اجرا و ارزیابی منوریان
۵- تصمیمگیری و خط مشی الوانی
۶- فرآیند خطمشی الوانی و شریفزاده
۷- تصمیمگیری و خط مشی قلیپور
۸- فرآیند خطمشی گیوریان
نظریههای دولتی
۱- نهضتهای مدیریتی در بخش دولتی ۲جلدی داناییفرد
۲- مدیریت دولتی نوین آون هیوز
۳- چالشهای مدیریت دولتی داناییفرد
۴- درآمدی برنظریه مدیریت دولتی طهماسبی
۵- مبانی مدیریت دولتی پورعزت
۶- نظریههای سازمان دولتی دنهارت
۷- دانش اداره دولت پورعزت
۸- گفتارهایی در فلسفه مدیریت دولتی داناییفرد
۹- مقدمه ای برفلسفه مدیریت دولتی داناییفرد
تئوری های مدیریت
1- مبانی سازمان مقیمی
2- مدیریت عمومی الوانی
3- مبانی سازمان رضائیان
4- تئوری سازمان رابینز
5- تئوری سازمان هچ
مدیریت اسلامی
1- مدیریت اسلامی مقیمی
2- مدیریت ما پورعزت
3- مدیریت اسلامی نجاری
از چه زمانی شروع به مطالعه کردید و به طور متوسط چند ساعت در روز مطالعه داشتید؟از مهر و آبان شروع کردم و ۴-۵ ماه خواندم.
نحوه مطالعه هر کدام از دروس به چه شکلی بود؟مدلی برای خودم طراحی کردم و با آن پیش رفتم؛ بدین صورت که همه منابع را جمع کردم و با تقسیم حجم کل بر تعداد روزها، به این نتیجه رسیدم که باید به طور متوسط ۵-۶ ساعت بخوانم. واقعیت این است که حجم مطالعه چندان مهم نیست و این مهم است که دروس با چه کیفیتی خوانده شوند. لذا نباید خودمان را گول بزنیم. البته دستیابی به عمق مطالعه برای هر فرد به طریقی متفاوت صورت میپذیرد؛ بدین معنا که ممکن است یادگیری عمیق برای یه نفر با روزی ۲ ساعت و برای دیگری با روزی ۱۰ ساعت محقق گردد.
قبل کنکور چه رؤیایی را در سر داشتید و انتظار کسب چه رتبهای را میکشیدید؟من فکر میکردم رتبه بهتر از این کسب کنم. اما شاید به دلیل این که شب کنکور اصلا نخوابیدم، دفترچه دوم را به طور کل بخاطر سردرد از دست دادم و این موضوع روی نتیجه پایانی تأثیر منفی گذاشت. اما به لطف خدا با عملکرد خوبی که در دفترچه اول (دروس تخصصی) داشتم، توانستم قبول شود. به داوطلبان توصیه میکنم حتما شب کنکور خواب خوبی داشته.
چند کلمه به شما میگوییم، لطفا نظر خودتان را بصورت کوتاه بیان کنید.رشته مدیریتجذاب و بسیار فریبنده است و نیاز به کار و مطالعه زیاد دارد. افراد زیادی هر ساله از این رشته صرفاً فارغالتحصیبل میشوند، نه مدیر واقعی.
موسسه پژوهشپرکار و پرتلاش
استادپرچ انسان شریف و پر تلاش
دانشگاه تربیت مدرسیکی از دانشگاههای خوب برای کسانی که بخواهند دانش خود را به بار بنشانند!